Traditioneel zou het kampeerseizoen inmiddels losgebarsten zijn, echter door het coronavirus is alles anders. We krijgen regelmatig vragen en zetten de meest gestelde voor u op een rij. Wij blijven u continue informeren, in deze vreemde tijd kunnen regels en adviezen per dag veranderen.

Hebben jullie aangepaste openingstijden?
Ja, echter deze passen wij regelmatig aan als er nieuwe overheidsmaatregelen worden afgekondigd. Op dit moment zijn de openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 8.30 – 17.00 uur zowel voor de werkplaats als de winkels. Op Koningsdag zullen wij gesloten zijn. Wij hebben nog geen besluit genomen over de komende feestdagen in mei.

Ik heb een caravan gekocht, gaat de aflevering nog wel door?
Jazeker, we zijn gewoon geopend en ondanks een korte productiestop bouwen onze fabrikanten bij voorrang die caravans die reeds verkocht zijn aan klanten. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM: er worden geen handen gegeven, verkoopadviseurs en receptiepersoneel houdt anderhalve meter afstand, er wordt vaker schoongemaakt. Onze werkplaats is normaal geopend en uw caravan kan daardoor gewoon worden afgeleverd. Het is wel zo gezellig als u samen de caravan komt halen, maar als uw partner gezondheidsklachten heeft kunt u beter alleen komen. Nu ophalen heeft als voordeel dat je straks, als we weer op pad mogen, ook direct kunt vertrekken. Wij verwachten grote drukte bij onze afleveringen, onderhoud en schadeherstel zodra de maatregelen worden versoepeld.

Ik heb een afspraak voor een onderhoudsbeurt, gaat dat nog wel door?
Ja, daar is bij de planning van werkzaamheden zelfs rekening mee gehouden. De ontvangst gaat wel ietsje anders: koppel uw caravan af op de daarvoor aangewezen plaats. Bij de balie kunt u de sleutels afgeven met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Als u het lastig vindt om te brengen kunnen wij u onze speciale haal- en brengservice aanbieden. Breng juist nu uw voertuig nu voor schadeherstel of onderhoud bij ons langs, dan kunt u straks veilig naar de camping als deze weer opengaan.

Ik heb schade, zal ik deze in het najaar laten herstellen?
Als u schade heeft doet u ons normaal gesproken een groot plezier om deze in het najaar te laten herstellen. Echter in deze onvoorspelbare tijd is het lastig plannen voor onze Technische dienst en doet u ons een groot plezier als wij uw voertuig nú mogen herstellen. Mede gezien het feit dat er minder verkeer op de weg is, hebben wij het op de afdeling schadeherstel een stuk rustiger en kunnen wij u in de meeste gevallen direct van dienst zijn. En natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM:

☑ Wij houden 1,5 meter afstand;
☑ Onze werkplaats is afgesloten; niemand anders dan onze monteurs komen hier binnen;
☑ Betalen gaat via uw verzekeringsmaatschappij.
☑ Eventueel halen wij uw caravan of kampeerauto en brengen deze na reparatie weer bij u terug.

Ik overweeg de onderhoudsbeurt te annuleren; kan dat?
In principe raden we het af om de onderhoudsbeurt te annuleren, immers: deze periode gaat uiteindelijk voorbij en uw kampeermiddel is dan tiptop in orde voor uw eerstvolgende vakantie. Wij verwachten een grote toestroom wanneer de maatregelen worden versoepeld. Het risico bestaat dat u dan onderaan de wachtlijst komt terwijl u dat nú juist voorkomt: u kunt straks meteen weg met uw tiptop onderhouden kampeermiddel.

Zijn de kampeer en wandel winkel nog geopend?
Ja, onze winkels zijn normaal geopend. De RIVM-maatregelen worden strikt gehanteerd en u bent van harte welkom. Wij geven geen hand, houden gepaste afstand maar we kunnen al uw vragen beantwoorden. Voor accessoires, toiletvloeistoffen en dergelijke kunt u ook terecht op de webshop.

Zijn de campings in jullie regio open?
In onze regio zijn de meeste campings wel open, maar zijn de horeca en was- en toilet-gelegenheden gesloten. Je mag de caravan wel op de plek zetten, echter indien je wilt overnachten dient de caravan te beschikken over een douche gelegenheid. Mocht er na 28 april een versoepeling gelden voor onze regio dan laten wij dit z.s.m. weten. Toch adviseren wij u om nu vast een camping te bespreken in Nederland. Iedereen zal straks in ons mooie eigen land willen kamperen en zullen de campings snel volgeboekt zijn. De kans dat wij deze zomer naar andere landen mogen reizen lijkt vooralsnog heel klein.

Mocht u meer vragen hebben? Mail ons dan op info@holidaysport.nl of bel ons op 0573-253795.