Dethleffs Aero

Aero CaravansDethleffs Nieuws 2021

De naam van het nieuwe familielid bij Dethleffs is ‘Aero’, deze caravan is tot in de puntjes uitgerust dankzij het standaard ’90 Years’ jubileumpakket.

Dit jaar viert Dethleffs haar 90 jarig bestaan, in 1931 bedacht de Duitse Allgau fabrikant van skistokken de eerste caravan in Duitsland. Met als liefde voor zijn gezin, die hij graag om zich heen had tijdens lange zakenreizen.

De naam Aero staat voor betrouwbaarheid, solide kwaliteit, made in Germany én voor een ongewoon modern design.

Deze perfect uitgewerkte caravan heeft een 70 cm brede toegangsdeur met raam en hordeur, grote 17 inch aluminium velgen, een warmwatervoorziening en nog veel meer.

Met vijf verschillende modellen heeft dit merk er een uitgebreide collectie bij.

Ook heeft de Aero een robuust GFK dak, voor een betere bescherming tegen hagel en takken.

De Aero is er in drie moderne, frisse stofferingen: Fyn, Skagen en Visby.

Komt u gerust een keer kijken in een van onze showmodellen, u kunt alle voordelen van de caravan bewonderen en genieten van de nieuwe, moderne Aero.

Met vijf verschillende Aero modellen heeft dit merk er een uitgebreide collectie bij. Dit bied ook een ruime keuze, bijvoorbeeld slaapruimte vanaf 3, tot wél 6 personen.

De Aero bezit een ruime keuken, deze is voorzien van een luxe Acrylglas achterwand.

De buitenkant laat meerdere punten zien wat de Aero chique maakt, bijvoorbeeld de gladde buitenbeplating in het wit. De brede toegangsdeur maakt de binnenkomst ruim en gemakkelijk.

De disselafdekking, de 17 Inch lichtmetalen velgen, de LED buitenlamp en de ruimtebesparende disselbakklep maken deel uit van het onweerstaanbare exterieur van de Aero

Het interieur kent ook vele voordelen, bijvoorbeeld de fraai gestoffeerde zittingen, de warmwatervoorziening, Airplus systeem voor ventilatie achter de bovenkasten.

Het panorama dakluik met LED verlichting geeft licht en lucht in het voertuig.