Nu voor een wel zeer aantrekkelijke prijs.

Een Airco ingebouwd voor nog geen € 1.400,- kan dat? Jazeker, als u nu gebruik maakt van onze winteractie, kunt u de komende zomers tegen deze aantrekkelijk prijs genieten van koele en aangename nachten.

Met de Vechline 2500 dakairco kun je koelen, ventileren, verwarmen en ontvochtigen!

Je kent het vast wel, na een lang dagje weg kom je terug bij de caravan of camper en is het ontzettend warm in je voertuig! Dit kan voorgoed verleden tijd zijn met deze Vechline 2500 dakairco! Deze Vechline dakairco is ideaal voor het koelen van je caravan of camper tot en met een opbouwlengte van 8 meter!

Laag voltage opstart functie

De airco wordt geleverd in een laag voltage opstart functie, hierdoor is gebruik op de meeste campings mogelijk! Verder is deze dakairco nog voorzien van een turbokoeling en een timerfunctie! Op moment dat je de warmte pomp aanzet om gebruik te maken van de verwarmingsfunctie geeft deze airco geen koude lucht, dit komt door de intelligente voorverwarming.

Kenmerken 

Deze mooi gestroomlijnde dakairco kan naast het koelen, ook ventileren, verwarmen als ontvochtigen. Belangrijkste kenmerken zijn een afstandsbediening, de instelbare temperatuur, een warmtepomp en de soft start (laag opstartvermogen).

Inbouw

Wij bieden deze airco aan voor € 1.275,-  en kunnen wij voor u inbouwen voor een prijs van € 1.559,- all-in. Dit is op basis van het plaatsen in een dakluik van 40×40 cm. Indien de gat maat afwijkt of u een wenst geen dakluik op te offeren is de meerprijs € 165,-. Zolang de voorraad strekt!

 

 

Technische kenmerken

Verwarmingscapaciteit          2200 w

Geluidsniveau                         64 dB

Koelcapaciteit                         2500 w

Max. voertuiglengte              8 meter

Buitenmaat breedte             65 cm

Gatbreedte                             40 mm

Gatlengte                                40 mm

Buitenmaat hoogte               25.9 cm

Buitenmaat lengte                101.8 cm

Binnenmaat lengte               61.8 cm

Totaalgewicht                        42.5 kg

Binnenmaat breedte            48.5 cm

Kleur                                       Wit

Binnenmaat hoogte             4.9 cm

Aansluitspanning                 230 V

Stroomverbruik                    6.6 A