In verband met de maatregelen van de Rijksoverheid zijn wij:

  • Gesloten t/m 2 maart
  • Van 5 t/m 18 januari Is onze werkplaats weer open, de winkel en showroom zijn dan nog wel gesloten.

Zoals in de persconferentie is aangekondigd, zijn de maatregelen sterk aangescherpt. Ook voor ons betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw caravan binnenkort onderhoud nodig? Wij zijn online, en vanaf 5 januari ook weer telefonisch, bereikbaar.

Onze showroom en winkel moeten helaas sluiten. Heeft u een afspraak staan met een van onze verkoopadviseurs? Uw afspraak kan helaas niet doorgaan in de vorm zoals we gepland hebben. Wij nemen snel contact met u op om de alternatieve mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u dringende vragen? Ook tijdens de sluiting staan we graag voor u klaar. Neem dan contact op via de mail: info@holidaysport.nl.

Wij kijken graag vooruit en hopen u binnenkort weer te mogen ontmoeten. Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en al het goeds voor in het nieuwe jaar!

Namens ons hele team