Het is en blijft vreemd om door ons bedrijf te lopen en geen klanten tegen te komen. Nooit eerder in al die 37 jaar hebben we zoiets meegemaakt, altijd is er wel een klant, rinkelt de telefoon of lopen we naar buiten om weer re helpen bij het aankoppelen van een caravan. En nu is het al maanden stil.

Toch is de sfeer in binnen het bedrijf erg goed. We zijn elke dag weer druk met verbouwen, opnieuw inrichten en bezorgen, er komen ook steeds meer mensen afhalen op afspraak. De technische mensen hebben een aantal weken flink aangepakt en mee geholpen met de verbouwing. De afgelopen weken zijn zij weer druk in de werkplaats. De laatste schades aan caravans en campers worden hersteld en veel caravans worden klaar gemaakt voor aflevering.

Marcel en Marko hebben het voortouw genomen in de verbouwing en samen met het team een plan gemaakt voor alle aanpassingen en organisatorische veranderingen. Het is erg mooi geworden en het heeft de saamhorigheid erg versterkt. We zijn er eigenlijk wel klaar voor om weer klanten te ontvangen, niets liever dan dat. Het ziet er echter naar uit dat dit op korte termijn niet zal gebeuren. We hopen nu maar op de Paasdagen, wat zou dat mooi zijn.