Diamant 2024

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Diamant 2024

Fendt Diamant 2024

UNIEK IN ALLE OPZICHTEN

Op wolken zitten, De zitgroepen in de Diamant hebben een uitzonderlijk zitcomfort dankzij binnenvering en in hoogte verstelbare hoofdsteunen. Het skylight panoramische dakluik overspelt het woongedeelte met helder daglicht en ’s avonds zorgt de geïntegreerde LED-verlichting voor voldoende licht. Droom zacht Bedden met 7-zone klimaatcomfort schuimmatrassen verwennen u elke nacht. Vijfsterren keuken Moderne apparaten, zoals bijvoorbeeld de nieuwste generatie ovens, overtuigen zelfs ervaren koks. Grote slim-tower koelkasten zijn ware wonderen in koeltechniek.

Indelingen: 3

Slaapplaatsen: 4

Tweepersoonsbed: 1

Eenpersoonsbed: 2

Stofferingsvarianten: Faro of Salina

De immer geliefde Fendt Diamant is de maatstaaf voor elke andere caravan is zijn klasse. De exclusieve uitrusting en zijn klassieke elegance blijven overtuigen. Nieuw dit jaar zijn de Skylight panorama dakvensters met LED verlichting boven de zitgroep. Ook de vederkern zitkussens en de van achter verlichte hoekregalen zijn nieuw.

De exclusieve uitrusting van de Fendt Diamant worden onderstreept door de iNet ready Combi 6 gasverwarming met CP Plus en iNet Box. Met deze box is de verwarming via een smartphone aan te sturen. Deze aansturing kan ook via het TFT touchpanel in glasoptiek.

Holiday Sport gaat voor:
Een persoonlijke aanpak en service

-
-
-
-
-
-
-
-
Klanten beoordelen ons met 9,2 op klantenvertellen uit 455 beoordelingen