Onderhoud & reparatie

Wel zo veilig om goed uitgerust op reis te gaan!

Veilig op weg met Bovag onderhoudsbeurt

De BOVAG Onderhoudsbeurt is een begrip in de kampeerbranche. Wie zijn camper, caravan of vouwwagen eens per jaar voor een onderhoudsbeurt bij Holiday Sport brengt, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat.

Bij de BOVAG Onderhoudsbeurt wordt uw kampeermiddel door speciaal opgeleide keurmeesters nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een BOVAG lijst met vaste punten. Een afspraak maken voor reparatie, onderhoud en schadeherstel doet u voortaan wanneer u dat het beste uitkomt. Dit kunt u het beste telefonisch doen via 0573- 253795 (keuze-1) of via de mail: service@holidaysport.nl t.a.v. Nancy.

Op eventuele reparaties krijgt u automatisch drie maanden garantie. Als de caravan is nagelopen en in orde bevonden, krijgt u de BOVAG-onderhoudssticker. U ontvangt na de onderhoudsbeurt een bijbehorend onderhoudsrapport. Het nummer van de sticker wordt op het rapport vermeld. Meer informatie over de onderhoudsbeurt kunt u terugvinden in onze brochure “BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan”.