Wandelsokken

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Wandelsokken

Met een goede wandelsok haalt u het maximale comfort uit uw wandelschoenen

De keuze van een sok is persoonlijk. Het belangrijkste is het materiaal van de sok. De (waterdichte) voering in uw schoenen is meestal synthetisch, maar kan ook van leer zijn. Het synthetische materiaal kan geen vocht opnemen, alleen doorvoeren. Daarom is het belangrijk dat de sok die u draagt het vocht kan afvoeren. Wol, synthetisch of bamboe zijn hier een goed bijvoorbeeld van. Naast de keuze van het materiaal is de dikte belangrijk. In de winter kiest u wellicht voor een wat dikkere sok, in de zomer liever een wat dunnere.

Holiday Sport heeft verschillende merken en modellen op voorraad zodat we voor iedereen wel een juiste sok hebben. Onze merken zijn Falke en Sockwell en Care Plus.

Falke

Falke heeft wandelsokken met wol en synthetische materialen. Wij hebben in ons assortiment niet alleen trekkingsokken van Falke, maar ook lichte wandelsokken, sneaker- en runningsokken. Voor de skier hebben we in uiteraard de extra warme skisokken van Falke in huis. Voor de kinderen hebben we de kids trekkingsok en skisokken.

Care Plus (Tropenzorg)

Care Plus kennen de meeste mensen van de tropenzorgproducten, zoals DEET, klamboe’s en EHBO-kits. Maar ze maken tegenwoordig veel meer producten.
De Care Plus® Bugsox zijn geïmpregneerd met HealthGuard™ Vital Protection – een revolutionair en langdurig werkend insecten- werend middel dat

Bekijk de collectie wandelsokken in de webshop.