Nieuw in ons assortiment: Woolpower

mrt 17, 2023 | Outdoor

Woolpower

De eisen voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruik zijn bij Woolpower enorm hoog. Het resultaat is dat Woolpower kleding gedragen kan worden bij zowel hele hoge als enorm lage temperaturen. Het assortiment wordt opgebouwd in verschillende dikten: Lite, 200, 400, 600 en 800. Voor alle activiteiten of weersomstandigheden is er dus altijd een geschikt kledingstuk. Woolpower is een Zweeds bedrijf. In Östersond worden alle kledingstukken van merinowol gemaakt, van garen tot eindproduct. Woolpower bestaat sinds 1969 en was destijds gespecialiseerd in de productie van nylon kousen Lite is een stof die aan te raden is als je in beweging bent omdat het een lichte stof is van 190 gram. Voor bezigheden waarbij je meer stilstaat is er ullfrote van 200-800 gram. Voor meer vragen kunt u altijd terecht bij ons in de winkel, of neem contact op via winkel@holidaysport.nl of bel: (0573) 253 795.

 

Wist je dat…?

  1. zelfs duikers graag Woolpower onder hun duikpak gebruiken? Zo creëren ze extra warmte.
  2. Woolpower niet alleen een outdoor collectie heeft, maar ook een collectie voor het leger, politie en brandweer, gemaakt van brandwerend materiaal? Ook in de bouwsector is dit al nuttig gebleken.
  3. ook jij brandwerende kleding kan kopen van Woolpower? Dit is de Protection collectie. De kleding werkt bovendien ook antistatisch en beschermt bij electric arc. Drie cruciale kenmerken die de veiligheid van de persoon garanderen.
  4. De protectie kenmerken worden aan de kleding toegevoegd door het toevoegen van extra vezels:
  5. In de lite versie zit lenzing en beltron verwerkt.
  6. In de 400 versie protection zit aramide en beltron verwerkt.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

MSR Freelite 2

Minder gewicht in je tas dan met de Hubba Hubba NX  In vergelijking met de bekendste MSR tent...