Hip en trendy

apr 9, 2024 | Caravan

Hip en trendy kamperen….dan is de Dethleffs Tourist iets voor u.

U overweegt om te gaan kamperen met een caravan maar vindt deze over het algemeen maar saai? Lees dan vooral verder. Wij hebben een drietal caravans op show die anders zijn dan andere. Deze Dethleffs Tourist modellen zijn hip, trendy, een beetje retro en al helemaal niet saai.

De Dethleffs 350 SG is de meest compacte. Deze caravan heeft 2 zitgroepen waarvan gemakelijk een comfortabel bed gemaakt kan worden. Verder heeft deze caravan veel bergruimte in de royale bovenkasten en de grote kledingkast. Uiteraard is er ook gedacht aan een comfortabele keuken waarin u met plezier de lekkerste gerechten klaar maakt. We hebben deze uitvoering staan in 2 kleuren. Wit en geel met ook ieder z’n eigen interieurkleur. Het hefdak zorgt voor compacte buitenmaten en, indien opgeklapt, grootse binnenmaten.

Het 3e model dat we hebben is een 400 DB. Deze heeft 1 zitgroep en achterin een royaal en comfortabel vast bed. Ook heeft deze uitvoering een toiletruimte. De buitenzijde is blauw…..als u het over hip heeft dan is dit uw caravan.

Probeer dit maar eens met een “normale” caravan…

Bent u nieuwsgierig geworden naar één van deze Touristen? Kom dan eens langs, wij hebben de 2 laatste 350 SG modellen staan zolang de voorraad strekt.

Wilt u eerst een proberen of de Tourist iets voor u is?
Volgend jaar is hij ook te huur.

Bekijk ons actuele verhuur aanbod

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Winterstalling

Caravan klaar maken voor de winterstaling Voordat de caravan naar de winterstalling gaat is het...