De Hobby 495 UL Excellent Edition

jan 25, 2023 | Caravan

Uitgelicht: De Hobby 495 UL Excellent Edition

Chic, chiquer, EXCELLENT EDITION: aan boord van de EXCELLENT EDITION is het leven net zo gezellig als in uw woonkamer thuis. Geniet van het uitzicht vanuit de zithoek of de slaapkamer en verheug u alvast op de mooiste dagen van het jaar in uw eigen huis op wielen.

 

Bij Hobby caravans hoeft u niet te kiezen tussen budget en comfort. Alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie, is namelijk al aan boord. Slechts een van vele redenen, waarom Hobby al jarenlang kampioen is op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding.

Deze keer lichten we Hobby 495 UL Excellent Edition uit.

De caravan is ruim, licht en heeft een design om verliefd op te worden, de Excellent Edition combineert het allemaal perfect. De moderne Scandinavisch ademende combinatie van lichte kleuren en rechte lijnen wordt geaccentueerd door indrukwekkende Led verlichting.

De praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust bevindt zich in de achterzijde van de caravan. U kunt hier genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De slim-tower koelkast (113 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De ruime, in de lengte geplaatste enkele bedden, aan de voorzijde van de caravan,  geven veel slaapcomfort. Ons showmodel hebben wij uitgevoerd met een bedverbreding zodat u de enkele bedden om kunt toveren tot één groot tweepersoonsbed. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht. In deze caravan is ook een hordeur gebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Deze Hobby Excellent Edition 495 UL kent een basisprijs van € 30.250,-. Ons showmodel is uitgevoerd met de volgende extra’s:

  • Reservewiel met beugel       € 452,-
  • Asverhoging naar 1750kg     € 500,-
  • Bedverbreding                       € 435,-

De totaalprijs van deze caravan komt dan uit op € 31.637,- inclusief afleveringsklaar maken, transport, kentekenkosten, leges, reinigen en recyclingbijdrage.

Past deze Hobby Excellent Edition 495 UL helemaal bij uw vakantieplannen? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u, 0573-253795 (keuzemenu 4) of via info@holidaysport.nl.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Winterstalling

Caravan klaar maken voor de winterstaling Voordat de caravan naar de winterstalling gaat is het...