Beleef het goede leven in de nieuwe “Apero” van Fendt. Een nieuwe serie die de sfeer uitstraalt van een moderne, comfortabele vakantiewoning. Moderne meubelfronten en een groot aantal zitgroep indelingen vormen de basis voor een gezellig samenzijn. Lekker chillen, spelen, kletsen of samen eten. De geweldige keukenuitrusting maakt het mogelijk om snel en eenvoudig heerlijke maaltijden te bereiden. U slaapt als een roos in de een- of tweepersoonsbedden of stapelbedvarianten.

Bij Fendt caravans is kwaliteit de standaard. Alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie, is al aan boord en is top vormgegeven. Slechts één van vele redenen, waarom Fendt al jarenlang kampioen is op het gebied van kwaliteit en vormgeving. Deze keer lichten we de Fendt 495 SG Apero uit.

Met de Fendt 495 SG Apero beleefd u het goede van het leven. Deze moderne en comfortabele vakantiewoning op wielen vormt de basis voor een gezellig samenzijn. Het moderne interieur zorgt voor een bijzondere lifestyle. De kleursamenstelling maakt de Fendt Apero uniek zowel van binnen als van buiten. Ideaal om te relaxen, een spelletje te doen of om te genieten van een heerlijke maaltijd.

In de praktische en gezellige dinette (combinatie van eethoek en slaapruimte), aan de voorzijde van de caravan, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden aan de linkerzijde van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast van 133 liter met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De ruime, in de lengte geplaatste enkele bedden geven u veel slaapcomfort. U kunt in deze caravan genieten van een heerlijke nachtrust dankzij de lattenbodems en binnenvering matrassen op de bedden. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

De Fendt Apero 495 SG heeft een basisprijs van € 31.400,-. Ons showmodel is uitgevoerd met een gewichtsverhoging naar 1800kg met aluminium velgen ter waarde van € 952,- en een bedverbreding van € 465,- zodat de totaalprijs van deze caravan uit komt op € 32.817,- inclusief afleveringsklaar maken, transport, kentekenkosten, leges, reinigen en recyclingbijdrage.

Past deze Fendt Apero 495 SG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u, 0573-253795 keuzemenu 4 of via verkoop@holidaysport.nl.